Botu VIP

BOTU” VIP” Mimikai ránckorrekciós eljárás

A francia Ericson Laboratoire Paris fejlesztése, Botox-elven működő ránckorrekciós eljárás, mely kettő az egyben valósítja meg a Botox hatást, a kígyóméreg működésének valamint hatásmechanizmusának utánzásával, de már fájdalommentesen, tű nélküli módon, illetve kiküszöbölve azok káros mellékhatásait. A „ Botu-Vip” kezelés a mimikai ráncok látványos feltöltése mellett, hyaluronsav tartalmának köszönhetően mélyen és hosszantartóan hidratálja a bőrt.

Ez a exkluzív francia eljárás, már Botulinum toxin nélkül éri el a mimikai ránctalanítást. Az általa kifejlesztett két új hatóanyag, átmenetileg gátolja a ráncok kialakulásáért felelős izomösszehúzódásokat, feltölti a már meglevő ráncokat, valamint akadályozza, hogy az ingerület eljusson az izonsejtbe, bezárván az ioncsatornákat nem jön létre az izomtevékenység.

Fontos egyéb összetevői ( mint, a Hyaluronsav, Tengeri kollagén, Gliadine, Szója protein, Mandula fehérje, Grapefruit kivonat) hidratálják a bőrt, a kollagénszintézist aktiválják, rugalmasságot biztosítva a bőr számára. FONTOS előnye, hogy nem jár fájdalommal, tűs beavatkozás nélkül valósul meg a ránckorrekció…

A szalon kezelés során, mely közel 1 órában valósul meg, semmilyen fájdalom nem éri a Vendéget, kipihenve, elégedetten távozhat, folytatva a napi tevékenységét.

Mint minden kezelésnél, itt is FONTOS, hogy tudott allergia esetén, természetesen Tilos alkalmazni

A szalonban, a kúraszerű kezeléseket támogatjuk, ezért is érhető el a BOTU-VIP kezelésünk, 5 kezelés+ 1 alkalom Ajándék kezeléssel… A kúraszerű kezeléseket a hatóanyag felhalmozódása miatt is ajánljuk! A hetente, 2 hetente végzett kezelések hatására a hatóanyagok jobban kifejtik hatásukat, az eredmény tartósabb, a rendszeresség által valósul meg a ránckorrekció. A kezelések hatékonyságát természetesen megtámogatva, valamint az elért eredményt hosszútávon megtartva a Botu-Vip család otthoni készítményeit AJÁNLJUK, mint

Ránckorrekciós szérum
Enzimes éjszakai ránctalanító krém,
Tápláló- ránckorrekciós krém,
Hidratáló- ránckorrekciós krém,
Ránckorrekciós radír.

Bármilyen kérdése van az adott BOTU-VIP ránckorrekciós kezeléssel kapcsolatban, kérjük forduljon bizalommal Hozzánk.

Elérhetőségeink: Tel: 0036/70/389/2105, vagy emailben: angyalivarazslak@gmail.com.

Visszavárjuk szeretettel!