Hyamatrix

Hyamatrix – innováció a gyakorlatban!
A HYAMATRIX hyaluronsavas kozmetikumok eredeti bioaktív összetételű készítmények, melyek a hyaluronsav nanostrukturált biopolimerei és a HYAMATRIX mátrix peptidjei alapján készülnek. Az új formulának köszönhetően a HYAMATRIX professzionális készítményeivel harcol az öregedési folyamatok ellen. Képes csökkenteni a bőr biológiai korát! Mindezt injekciós beavatkozás nélkül! Nem kell tartani a bőr pigmentációjától!

Miben rejlik az innováció?
Két minőségi komponens: a destrukturált hyaluronsav és a mátrix peptidek együttes jelenléte. A destrukturált hyaluronsav molekulák rendkívül kis méretének ( 40kDA) köszönhetően könnyen behatol a bőr mélyebb rétegeibe. Pótolja a sejt közötti mátrix szerkezetében fellelhető hyaluronsav hiányt, és alapja a szilárd mátrix váz képzésének.
A mátrix peptid képes rendezni az epidermális rétegben a korábban már behatolt hyaluronsavat és azt makromolekulàvá képesek strukturálni, blokkolva ezzel a hialuronidáz enzim szintézisét! A hyaluronsav a lehető leghosszabb ideig képes a sejtközötti mátrixban maradni!

A HYAMATRIX  egyedi összetételének köszönhetően:
– leállítja a bőr öregedési folyamatát
– javítja a bőr színét
– kisimítja a ráncokat
– regenerálja  fáradt bőrt
– hosszútávon anti-aging és bőrfeszesítő hatással bír

– képes csökkenteni a bőr biológiai életkorát
– nyáron is alkalmazható biorevitalizációs forma
– kiméletes injekciómentes kezelést kínál
– nincs a botoxhoz hasonló idegblokkoló hatása
– hatékony megoldás 30 felett minden szépülni vágyó vendég számára!

A HYAMATRIX kozmetikai készítményei kizárólag a legjobb minőségű és gondosan ellenőrzött alapanyagokból készülnek, illetve többlépcsős ellenőrzésen esnek át. A különleges technológiai és a modern berendezések biztosítják az eredeti összetevőkre kifejtett minimális hatást és azokra hasznos tulajdonságainak megőrzését!