Mezoterápia

Mezoterápia az egyik legkedveltebb, és legkeresettebb eljárások egyike, mely a bőrfeszesítést célozza meg, az eddig ismert leghatékonyabb módon. A tűs eljárás folyamán apró tűszúrásokkal ( un. Mezo rollerrel), sebet ejtettek a bőrfelszínen, amelyen keresztül különböző hatóanyagokat juttattak a bőr alá. Mindez kettős célt is szolgált, a  mikrosérülésekkel arra ösztönözték a bőrt, hogy új kollagént termeljen, illetve a hatóanyag mélyre jutását is
elősegítették.

A hatékonysága elképesztő, ám némiképp fájdalmas, és azok számára, akik ódzkodnak a tűszúrástól, nem éppen optimális megoldás. Mára már kifejlődött egy új generációja a mezoterápiás eljárásnak, mégpedig egy TŰ NÉLKÜLI módszer, mely már az ún. elektroporációt hasznosítja, mindezt a fájdalom teljes kizárásával.

Ennek során nem tűszúrással juttatják be a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe, hanem speciális elektromágneses hullámok segítségével. Ezen eljárás során csatornák keletkeznek a bőrben, melyen keresztül a hatóanyagok átjutnak a bőr védelmi rétegén ( barrier réteg), és bejutnak közvetlenül a sejtekbe , ahol még jobban hasznosulnak, és még látványosabb eredményt érünk el, mind a Vendég, mind a szakember megelégedésére..

Egyetlen hagyományos kozmetikai kezeléssel sem tudunk ilyen mélyreható, látványos eredményt elérni, ezért ilyen sikeres a mezoterápia.

Az általa felkínált lehetőség pedig túlszárnyalja képzeletünket, hiszen nemcsak ránckezeléseknél, zsírpárnák eltűntetése esetén alkalmazható, hanem a hajhullás kezelésére is kitűnő segítséget nyújt, teszi mindezt fájdalommentesen.