Testkezelés

Testkezeléseink alkalmával egy sor kezelési lehetőséggel találkozhatnak Vendégeink Általánosan elmondható, hogy kombinált
kezelést alkalmazunk. (kézi és gépi módszerek együttes alkalmazása),a diagnózis felállítása után, melyhez természetesen a Vendég igényeit  is rögzítjük. Hogy könnyebb legyen eligazodni, ízelítőül pár szóban az alkalmazott gépi eljárások közül egy párról és hatásaikról találhatnak rövidke leírást (pl. ultrahang, izomstimuláció, Spa méregtelenítés).

Miért eredményes az ultrahanggal végzett testkezelés és arckezelés?

A fókuszált ultrahang egy indirekt elektrokozmetikai eljárás, melynek során az ultrahangos kezelőfejben található kristály elektromos energiája átalakul hőenergiává, és mechanikai rezgéssé.  Ez az emberi fül számára halhatatlan hanghullám, mely behatol a szövetekbe, mozgásra kényszerítve ez által a zsírsejteket is, melyek
fala az összeütközés során felszakad, kiürítve ezáltal a sejt közötti térbe a bennünk található zsírok,  méreganyagokat, likideket. Ezen anyagcsere termékek,, keveredve a sejttörmelékekkel, sejt közötti folyadékkal az ultrahang hatékony nyirokkeringés fokozó hatása révén (kombinálva az aromaterápiás tekercselés nyirokfokozó hatásával) kiürülnek a szervezetből. Mivel a zsírnemű anyagok fajlagos súlya kicsi, ezért nem kilókban érdemes kalkulálni, hanem jelentős centiméter változás várható a kezeléseket követően.

De szeretnénk hangsúlyozni, hogy minden kezelés, akár kombináltan, akár csak önmagában van igénybevéve, csak kúraszerűen, heti 2-3 alkalommal, legalább 3-6 héten át alkalmazva eredményes.

Arckezelések esetén ránctalanító, víz- illetve olajalapú hatóanyag bejuttatására kiválóan alkalmas. Kombinálva egyéb kozmetikai kezelésekkel csodálatos, hosszantartó hatást eredményezhetünk.

Izomstimuláció, egy viszonylag régi módszer, mely most is kiválóan alkalmas a bőr feszesítésére, zsírsejtek méretének csökkentésére, a cellulit problémák megoldására. Általa az izomzatot elekromos impulzusok segítségével lehet feszesebbé alakítani. A módszer lényege, hogy a test meghatározott pontjaira, melyeken változtatni szeretnénk, elektródákat helyezünk fel. Az eletródák aktiválják a haráncsíkolt izomzatot, olyan izom csoportokat is megmozgatva, melyeket
normál fizikai mozgással nem tudunk mozgásra bírni. Nem elhanyagolható a zsírszövetre gyakorolt hatása sem, ezért érdemes, intenzív fogyókúra után, közben alkalmazni, hisz amellett hogy izmot alakít, zsírt is fogyaszt. (Fontos tudni, hogy azok a vendégek, akik koplalással szeretnék elérni a vágyott alakot, bár lehet, hogy kilókban sokat veszítenek, de ezt sajnos a fehérje elvesztéséből, érhetőbben izomból történik, nem zsírból…ami hosszútávon veszélyes lehet, és nem utolsó sorban ráncaikkal kell szembenézniük)

Az általunk alkalmazott izomstimuláló kezelés, egy interferenciás árammal működő kezelés, melynek során a Vendég akár egy órán át is nyugodt, pihentető módon tud úgy izmot fejleszteni vagy fogyni, hogy közben nem csinál semmit….És  mindezt akár ebédidőben. Fontos tudni, hogy húsz perces kezelés egy órás hagyományos edzést válthat ki.

AROMATERÁPIÁS TEKERCSELÉS- Sanovera

Az aromaterápiás tekercselés folyamán alkalmazott termékek kizárólag természetes, növényi alapú hatóanyagokat tartalmaznak, kémiai, szintetikusan előállított anyagok nélküliek. Hatására körméret és súlycsökkentés jön létre, kötőszövet méregtelenítése, salaktalanítás, feszesítés, de mindezt nem helyi kezelés által, hanem az egész szervezetet munkára ösztönözve, öngyógyító erőit aktiválva.
Kezelés:

Hideg- meleg hatáson alapszik, melyet a benne levő illóolajokkal váltanak ki. Kis molekula tömegüknél fogva, az illóolajok melyen behatolnak a test mélyebb rétegeibe, belülről kifele hatva hidegségérzetet váltanak ki. E hidegségérzet ellensúlyozására a szervezetnek energiát kell termelnie, hogy a termikus egyensúlyt visszaállítsa. Testünk ezt az elraktározódott tápanyagok felhasználásával éri el, megindítva a salaktalanítást is. A kezelés Hydro termékkel indul, melynek célja, hogy a lehető leggyorsabban, legtöbb vizet, salakanyagot kiszorítani a szövetekből. Kevesebb felesleges szöveti víz (folyadék), gyorsabb út a sejtekhez a kapilláris ereken keresztül…Ezt követően kerül sor az ún. forte
kezelésre, mely hatóanyagainál fogva gondoskodik a bőr és az alsó-kötőszövetek erős vérkeringéséről. Az anyagcsere aktiválásával felerősíti a zsírsejtek, valamint a cellulit leépítését. Az erős vérkeringés hatására bőrünk még viszkethet. A pirosodás, bőrpír fennállása idején kerülendő a szauna, infraszauna, szolárium, napfény.

FONTOS!- napi minimum 2 liter víz hiányában- bőrkiütés, aknék, fejfájás, lábikragörcs láphet fel.

Alkalmazás:
Kizárólag NEGATÍV allergiatesztet követően!
– kúraszerűen – lehetőleg minden másnap, vagy hetente 2,3 x
– kúrát követően – emlékeztető kezelés, havonta 1x.

Ellenjavallat:
TILOS – terhesség, szoptatás, nyílt sebek, vénagyulladás, trombózis, epilepszia, vesebetegség, csalánkiütés, illatallergia esetén!